For en helg!

Fredag 22/04-22 var litt av en hektisk dag.

Dagen startet med fasting og at jeg dro til Unilabs for å ta en ct med kontrast tidlig på morningen, men når jeg kom dit så hadde jeg lest feil i brevet, jeg skulle på mr med sånn tarmstoppende medisin som kan gi synsforstyrrelser!, så angsten min slo seg fullstendig vrang, det var ikke dette jeg hadde forberedt meg på! Jeg prøvde å si til meg selv at dette har du faktisk gjort før, du dør ikke… 
Klarte å roe meg bra ned, pulsen var helt rolig å fin. Så la jeg meg ned og de satte inn medisinen, følte meg fortsatt rolig. Men så helt uten forvarsel så var pulsen driit høy og uansett hva jeg prøvde å si til meg selv så fikk jeg ikke pulsen ned igjen, så da slo det meg, det er medisinen som gir høy puls, den skal jo stoppe tarmene fra å bevege seg, selvfølgelig vil hjertet reagere på det. 
Men på dette tidspunktet så hjalp ikke de realistiske tankene noe særlig, angsten hadde full kontroll, nå kommer pulsen bare til å øke til hjertet stopper og jeg kommer til å dø! Jeg hadde heldigvis sakt i fra til personalet at jeg sliter en del med angst, så hun sto der og ventet til jeg sa at jeg var rolig nok til å bli kjørt inn i mr maskinen. Det tok vel 5min før jeg sa ok, men føltes ut som en evighet. 

Da strappet hun meg fast med en metalplate på magen, satt på meg øretelefoner og kjørte meg inn i maskinen, jeg bare lukket øynene. 

Tankene fløy i 100kmt, tenk om jeg har metal på meg som jeg har glemt å ta av, tenk om jeg har metal inni kroppen etter tidligere operasjoner og de ikke har sakt i fra til meg, tenk om tannbroa plutselig er magnetisk og den blir dratt ut gjennom hode på meg! Nå dør jeg! 

Maskinen startet og alt gikk fint, jeg hadde ikke noe metall på eller i meg, og jeg døde ikke denne gangen heller. Men uroen er der fortsatt, pulsen er fortsatt høy, prøver å distrahere meg selv ved å tappe fingeren på låret som personalet sa jeg kunne gjøre, de skulle bare ha bilder av magen min, så jeg kunne bevege litt på fingrene.
Så kom det beskjeder om å trekke pusten dypt og holde den til jeg fikk beskjed om å puste igjen, og hver gang jeg holdt pusten så hørte pulsen tydeligere og uroen økte mer, fikk beksjed om at det bare var 5minutter igjen om jeg gjorde som dem sa så de fikk klare bilder. Det føltes ut som en hel uke, men ble til slutt ferdig.

Skjelven åpnet jeg øynene, jeg hadde ingen synsforstyrrelser så jeg kunne reise hjem.

Jeg gikk til bilen og begynte å kjøre hjemover, første lyskrysset jeg kom til var rødt, så slo angsten til igjen, alt ble tåkete og jeg sleit med å konsentrere meg, tankene fløy i alle retninger og jeg satte opp volumet på musikken for å distrahere meg, men hjalp ikke.
Så ble det grønt å jeg måtte kjøre, men jeg er ikke i stand til å kjøre som dette, så valgte å kjøre over brua og bort til senteret å parkere der, jeg gikk ut av bilen for å få luft og inn på senteret for å få andre inntrykk og prøve å distrahere angsten.
Gikk innom flere kles butikker, men jeg trengte jo egentlig ikke noe og hadde egentlig ikke noen penger å bruke her. Jeg tittet på en bikini jeg har sett på nett og hun ene som jobbet der snakket til meg, men jeg forsto ikke hva hun sa, jeg var helt lost i min egen tanke boble, så jeg sa hæ, og hun sa at de hadde fått inn masse bikinier i dag. Resten av samtalen husker jeg ikke. 
Så begynte jeg å bli ekstremt sulten, hadde jo fastet, og med tanke på hvor ille angsten var så tillot jeg meg selv i droppe den strenge matplanen min i dag å gå innom HawkerDrammen, ett bakeri som lager ferske store forskjellige donuts hver eneste dag. Kjøpte meg en med Sjokolade, knust smash og en brownie bit på toppen. 

Den ser ikke så stor ut, men den var på størrelse med hele hånda mi og hvertfall 5cm høy! også kostet den ikke mer enn 55kr! 

Jeg gikk tilbake til bilen og det kjentes ut som at tarmene mine brant, og det boblet fælt, nå starter vel tarmene å bevege seg igjen tenkte jeg. Så jeg la donuten i sete ved siden av meg og kjørte til biltema for å kjøpe en greie til pappa, ser på klokka og er over 2 timer til neste avtale, så da reiste jeg hjem. 

Angsten hadde roet seg mye og følte meg mye bedre, men det å ha så kraftig angst gjør deg utrolig sliten. 
Jeg kom meg hjem og satte donuten i kjøleskapet. Det er alt for mye kcal i den for lille meg, så får dele den med foreldrene mine etterpå. Så da ble det bare en Nutrilettbar med Caramel smak til frokost. 

Satt å slappet av i 40min før det var tid for å kjøre til neste avtale, Psykomotorisk Fysioterapi.
Psykomotorisk Fysioterapi er en form for behandling hvor man prater om alt man sliter med og avslutter med en form av avspennings massasje, for å lære kroppen at det går an å slappe av også. 
Timen gikk fint, han så hvor sliten jeg var så meste parten av timen gikk til massasje og jeg kjente at kroppen og hjernen ble mer avslappet når han var ferdig. 

Så var det å kjøre innom Meny, Rema1000 og Europris å kjøpe noen småting, blant annet Pepsi max, smash sjokoalde plate og sommerkoteletter, før jeg kjørte hjem igjen. Så var planen min å slappe av, lage noe middag før jeg skulle ut med noen venner. Men slik ble det ikke. 
Jeg kom hjem, slenger kotelettene i frysern og pappa kommer bort til meg med en blødene hånd og spørr om jeg tror at såret må sys, såret er nesten 4cm langt og nesten 2cm dypt mellom tommelen og pekefingeren. Selvfølgelig må det sys, han ringer legevakta siden legen vår akkurat hadde stengt, og får beskjed at det ikke er noen lege på legevakta før om nesten 2 timer. Hva er det for noe tull lizm?? 
Så da får vi bare vente, I mellomtiden lager jeg meg middag, steker meg en kyllingfillet med salt og pepper på og skjærer opp 3 poteter til potetbåter med en kryderblanding på og inn i ovnen i 10min. Yummyyyy.
Det smakte kjempe godt som vanlig og da var tiden inne til å kjøre pappa på legevakta.
Såret hadde ikke stoppet å blø mens vi ventet, og nysgjerrig som jeg er, så ble jeg med inn å så på også. De renset det godt og han fikk 6 sting, han hadde også truffet en blodåre, som var årsaken til at det ikke stoppet å blø. så han fikk på plaster og vi kjørte hjem igjen. 

Kom hjem, så var det bare å sminke seg, pakke sekken med alkohol, vann, dopapir og varme klær fordi jeg skulle ut å møte gjengen i skogen for å drikke. Det var jo trossalt Rally dagen etter og de skulle være der å se på det.

De hadde lagd ett morsomt oppsett med paller og pressening. 

Får ikke snudd bildet av en eller annen grunn.

Med nok soveplasser til over 12 personer, de hadde lagd sofa, og bord. De hadde også tatt med en sofa hjemmefra. Når jeg kom hadde de hengt opp gatelys i trærene, gjort klart ett dieselaggregat og fått en elektriker til å koble det opp så vi hadde lys både ute og inne i soverommet med en lysbryter. Så kom dem med en kjempestor høytaler som kunne spille høy musikk mens vi drakk. De hadde store planer om å grille, men det kom noen fra kommunen helt opp til oss å hang opp skogbrann fare lapp og at det ikke var lov til å ha åpenflamme. Men det stoppet ikke dem, da dro dem hjem å hentet gassgrillen i stede, så mat ble det uansett. Det var ingenting som kunne stoppe dem i å ha den kvelden de hadde planlagt!

Solen gikk ned og det ble kaldt, jeg hadde ikke begynt å drikke enda, jeg var veldig sliten etter denne dagen og var usikker på om jeg orket å drikke, men vi var så mange og det var mange jeg ikke kjente så blir så sjenert og turte lizm ikke å gå bort til gruppene å bare stå der og se dum ut. Pluss at jeg begynte å fryse mer og mer, så da tenkte jeg bare ‘’du blir varm av alkohol” så jeg åpnet en smirnoff ice og tok nesten hele med engang, og åpnet en til, drakk den litt saktere. 
Når den var tom så var jeg fortsatt kald, så gikk å hentet den hjemmelagde tyrkeren min og tok to store slurker av den. Det er jo ren sprit med tyrker drops oppi, så den er sterk og den blir man varm av.
Jeg begynte å kjenne at jeg hadde drukket og frøys litt mindre, jeg hentet en julecider som jeg hadde glemt å drikke i jula, men den var alt for søt så drakk halve og ga bort resten, så ble det mer tyrker og jeg hentet en smirnoff til. men da begynte jeg å bli full. Og husker bare bruddstykker etter det, husker at jeg, Siw og Tanya sto å sang og danset til musikken, vi var de enste jentene der, 3 jenter og 13 gutter, så var veldig skjev fordeling xD Så husker jeg at jeg fikk en Crush cider ting av Tanya og at vi plutselig skulle gå bortover veien for å møte noen som hadde gått fra festen, og at jeg ikke klarte å gå ordentlig, måtte holde meg i Siw. Så møtte vi Sten, Alex og Kent langs veien og vi snudde for å gå tilbake, og da husker jeg at Alex måtte holde meg fordi jeg fortsatt ikke klarte å gå. Alex ba meg sette meg i sofaen, som jeg gjorde i noen få minutter (tror jeg) før jeg kjente at jeg måtte spy, så gikk langt inn i skogen og spøy 3 ganger. Gikk tilbake til festen og fortsatte å danse og sånt, før jeg måtte spy igjen, jeg kræsjet i trær og måtte holde meg fast fordi jeg ikke klarte å stå oppreist, og begynte å lure på hvor jeg var. 
Gikk tilbake til de andre og nå ville jeg ikke drikke mer, så husker jeg ikke noe særlig før jeg måtte gå å spy igjen og gikk tilbake i skogen og tryna mange ganger, så ble bare sittende i lynga å spy, og trærene snurra så fælt at jeg ikke viste hva som var opp eller ned eller hvor jeg var, selv om jeg kunne se de andre. Så da var det på tide ringe pappa å spørre om han kunne hente meg. Planen min var jo egentlig å gå hjem, men skjønte at det ikke gikk, det hadde vært å gå 6km på skogs sti med bratte partier eller 8km langs grusveien, så det tok jeg ikke sjansen på. Plukket med meg tingene mine og begynte å gå for å møte pappa, husker at jeg brukte hele veien og gikk nesten i grøfta flere ganger. 

Så kom det en bil og jeg så at det sto Bd…12 på skiltet og åpnet døren og sa Hei Pappa, før jeg i det hele tatt så hvem som kjørte. Men det var heldivis pappa.
Kom meg hjem, gikk rett å spøy mer. før jeg gikk å la meg, sovna før jeg traff puta tror jeg, og borte var jeg. 

Dagen etter derimot, er absolutt den verste fyllesjuken jeg har hatt i mitt liv. 
våknet litt før kl 10, følte meg fortsatt full, samtidig som at jeg var så kvalm at hver slurk med vann var en kamp om å ikke spy. tok 2 timer før jeg klarte å gå ut av senga, og hvis jeg snudde meg for fort så kom jeg til å kræsje i ting eller spy.
Lagde meg en pakke bacon og 2 stekte egg, som smakte himmelsk, men klarte bare 1 bit hvert 5min for å ikke spy. så brukte 4 timer på å spise opp maten min. 
følte meg litt bedre i sånn 20min, så ble jeg like dårlig igjen. spiste da halve donuten fra dagen før, følte meg litt bedre, så kjempedårlig. så da ble det mer vann og noen timer senere så prøvde jeg en banan, men samma greia, ble litt bedre, så dårlig igjen, 
først rundt kl 22 så begynte jeg å føle meg litt bedre, så fikk i meg 1.5 kalde wienerpølser, og det er de absolutt beste wiener pølsene jeg har spist i hele mitt liv. 
men kvalmen var noe bedre nå, så la meg rundt midnatt.

I dag er det søndag, og jeg er fortsatt litt fyllesjuk, men jeg er langt bedre enn i går.
I dag er jeg små kvalm og smålig hodepine, men klarer å fungere og spise som normalt. 

Men en ting jeg ikke tenkte på når jeg drakk på fredag er jo at jeg har gått ned 55kg siden sist jeg drakk masse, pluss at jeg også har fjernet galleblæren, så er ikke så rart at jeg ble så full eller så dårlig, når jeg drakk om at ingen ting hadde skjedd i mellomtiden.
Jeg er ganske sikker på at hvis jeg ikke hadde kastet opp så mye så hadde jeg måtte blitt pumpet på sjukehuset :O

Men vi lærer av dette og det blir lenge til neste gang, og da blir det ikke så mye!

Hvis dere har lest helt ned hit, så håper jeg dere har hatt en fantastisk helg! og at dere får en fin uke! 🙂

Mitt første blogg innlegg siden 2015!

Hei kjære dere som leser, takk for at dere tok dere tiden til å komme innom min blogg 🙂

Som tittelen sier så har jeg ikke blogget siden 2015, jeg ble alvorlig psykisk syk og begynner endelig å komme meg på beina igjen, jeg håper å komme meg tilbake til hverdagen og tilbake til bloggingen 🙂

Her vil jeg dele alt fra turer til gaming og egentlig alt jeg føler for å dele 😛

Håper dere får en fantastisk dag :))